IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов: Камелия и Цветин 20 години заедно

5 февруари 2018 07 10

Той ме научи на търпение, заяви фолкпевицата

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Фолкпевицата Камелия и нейният приятел Цветин вече 20 години са заедно и споделят и радости, и проблеми. Като всяка двойка. Фолкзвездата призна, че разковничето към хармонията във връзката ѝ с любимия Цветин е в грижата, която полагат един за друг.

Тя го познава буквално от дете, но се влюбва в него, когато го вижда вече възмъжал, на 19, след като се връща от първия си голям ангажимент като певица в Швейцария.

„Такава сила имаше в него, толкова чиста енергия, че аз се влюбих от раз и започнаха едни битки между разума и сърцето. Че той е малък още, че тепърва трябва да ходи в казарма. Радвам се, че преборих клишетата и послушах интуицията си. Станахме гаджета точно като правех първите си стъпки в компанията, с която работех 18 години. Той беше гвардеец, стоеше пред президентството. Познавах го по кривите крака и му махах редовно, като минавах“, споделя блондинката.

Тя признава, че въпреки факта, че той е доста по-малък от нея, я е научил на много неща – най-вече на търпение.

„И постепенно в мен започнаха да се отключват качества, за които не подозирах, включително провокацията. Да изляза аз по лепенки на гърдите на сцената и да не ми пука, да се чувствам добре“, обяснява Камелия.

От 18 февруари тя ще търси „Гласът на България“ заедно с Графа, Иван Лечев и Поли Генова.

„Графа прилага какви ли не номера, за да привлече един участник в отбора си, с Лечев го играят партия. Поли е по прецизността във вокалите, тя е учила, работила е с дечица, ако трябва да ти говори професионално за музика може да те разплаче. Аз съм по емоциите. За мен е важно в един глас да има живот, защото чувам доста школувани, добре развити гласове, но те са равни и не те докосват с нищо“, категорична е тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари