IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Радина Кърджилова: Едно-две килца ще ми дойдат добре

7 февруари 2018 12 10

Чувствам се добре и в сегашните си килограми, твърди актрисата

Снимка: moeto-zdrave.life

Снимка: moeto-zdrave.life

Видеоблоговете на Радина Кърджилова в moeto-zdrave.life предизвикват интерес, а феновете не само лседят как преминава един неин ден, но и как изглежда. Преди близо две седмици се повдигна въпроса дали наистина актрисата живее здравословно и не са ли килограмите й в долната граница.

Тя отнесе и доста негативни коментари относно слабата си фигура, но твърди, че се чувства повече от добре. Независимо от нападките, че изглежда анорексично и трябва да качи 5-10 кг. Самата тя внесе повече яснота.

"Скъпи приятели, благодаря за вашето внимание към мен, затова, че сте проявили загриженост по отношение на промяната във вида ми, която беше приета от мнозина не много благосклонно. Преди няколко месеца спрях да кърмя сина ми Христо и метаморфозата на тялото ми след това спря на тази точка или килограми, които нося в момента. И, повярвайте ми, чувствам се добре и ги нося с лекота. Причината да спра да кърмя сина ми Христо беше началото на моите репетиции на спектакъла "Идиот" на Достоевски. Вече усещам, че дойде времето да възвърна старата си форма, въпреки че не виждам какво й има на тази, но може би наистина едно-две килца отгоре ще ми се отразят добре. Но умерено, защото играя в представления, където се изисква добра кондиция на тялото, финес и острота на движенията", заяви Радина в блога си.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари