IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пак холивудска раздяла: Звезда от „Модерно семейство“ се развежда

8 февруари 2018 14 20

Джоли Боуен и Скот Филипс слагат точка на 13-годишен брак

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актрисата Джули Боуен, позната от участието си в сериала „Модерно семейство“ се развежда със съпруга си Скот Филипс, съобщава Female First.

Двамата слагат край на 13-годишен брак. Имат три момчета – 10-годишния Оливър и 8-годишните близнаци Джон и Густав. Все още не е ясно дали те са се споразумели за попечителството и издръжката.

Джули Боуен е сред най-високоплатените телевизионни актриси в САЩ. Миналата година тя беше на шесто място в класацията на сп. „Forbes“ с приходи от 12 милиона долара.

Скот Филипс е строителен инвеститор. Двамата не са се появявали заедно на червения килим от септември 2016 г. за церемонията на наградите „Вангард“ в Лос Анджелис.

Тогава тя каза, че не са се разделили, защото са прекалено уморени да направят каквото и да било. Тя добави обаче, че много обича семейството си и се гордее с децата си.

„Първо обичах съпруга си, след това обичах децата си, а сега обичам семейството си – сподели Джули Боуен. – Когато видя съпруга си с децата ми, се изпълвам с щастие. Когато видя децата ми да седят заедно на масата, си мисля:„Това е страхотно. Ние го направихме!“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари