Аштън Кътчър сподели, че докато е бил ученик е употребявал наркотици. Актьорът призна това в американското шоу на Дакс Шепърд Armchair Expert. Там той разказал за студентските си години, диетите и отношението му към алкохола.

„Когато учих в горните класове, пуших трева, ядях халюциногенни гъби, натворих много неща. С една дума – живях на пълни обороти, когато бях млад. Но след постъпването в колежа, реших да приключа с това. Започнах трезв живот. Действително пия много малко.“

Животът на Кътчър много се променя и след срещата с Деми Мур, за която бе женен 6 години и се разведе през 2013 г. Актьорът коментира и колко тежка е била тази раздяла.

„Веднага след развода отидох за седмица в гората. Оставих всички притурки и мобилен телефон у дома. Имах само бележник, химикалка, вода и чай.“

Актьорът напълно се отказал от храната и започнал да се занимава с бойни изкуства. Диетата и тренировките му помогнали да се освободи от миналото си.

„Описах всички свои отношения с хора, в които чувствах разочарование или обида. Действително писах писма на всеки човек и на седмия ден събрах писмата и ги изпратих до адресатите им. Беше като упражнение от „Клуб на анонимните алкохолици“.

Аштън явно е успял да се прости успешно с миналото си и сега живее щастлив живот със съпругата си Мила Кунис и двете им деца – дъщеря им Уайът и сина им Димитрий.

Снимка: armchairexpertpod.com