IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: Сузанита и Луна

25 февруари 2018 10 30

Две певици, две сензации. Но за кого?

Снимка: Иван Ерменков

Снимка: Иван Ерменков

Тази седмица станахме свидетели на поредните награди в шоубизнеса, които неочаквано сблъскаха различни поколения в чалгата – пробиващата Сузанита и ветеранката Луна. Нелеп скандал между две изпълнителки, които трудно могат да претендират за нещо на музикалната сцена в наши дни.

Луна бе изтупана от нафталина в две издания на Big Brother, в които основната ? цел бе хората да си спомнят как преди 20-ина години имала някакви популярни песни. Независимо че ни припяваше старите си композиции, в първото издание Луна се запомни с тъповатото предложение за брак към Бойко Борисов и как щяла да се кандидатира за президент. От някакво неудобство медиите ? спестиха тази ментална полюция и дори с някакъв възторг пригласяхме на желанието ? да стане президент. С ясното съзнание, че по-голяма глупост едва ли се е раждала.

Но пък тези напъни ? донесоха и второ участие в риалитито, като продуцентите със сигурност са действали по формулата, че простотията продава. И тя се появи като контрапункт на Динко. Всъщност, и двамата ораха в една полоса – на ниския интелект. И двамата със самочувствие до небесата, базирано незнайно на какво.

От другата страна е Сузанита, която грам не се е доказала като певица, но за сметка на това умело използва скандала, за да нашуми. И попада в медиите повече от доказания си баща – Орхан Мурад. Девойката не пропуска да използва всеки удобен момент да попадне в медиите, независимо на каква цена. Видимо не ? пука какво ще се пише за нея, важното е да се пише.

И тези две изпълнителки влязоха в спор коя е по-голяма сензация през 2017 г. Без да съзнават, че и двете не са никаква сензация. Статуетката отиде в Луна, а Сузанита се зачуди дали наградата не е за пенсионери. Малката в едно е права – срещу хонорар Луна се изложи в ефир. Може би не го съзнава, но образът ? не е никак президентски, по-скоро стана за посмешище.

Сузанита обаче се надценява като си мисли, че е някакъв кошмар за другите изпълнители. Нейният проект нито е впечатлил хиляди, нито ? е изградил кариера. Поне на този етап. Просто имаше своите три минути слава. От нея зависи дали те ще прераснат в дни, месеци, години. Поне засега няма такива признаци. А известни с известността си в България – колкото искаш!

Нещо сензационно да виждате в Луна или Сузанита? Или и вие се подсмихвате?

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Калина ( преди 6 години )
В текста има забравени въпросителни знаци :) Не се заяждам, само отбелязвам, в случай, че имате проблем с някоя програма. Иначе, да - и двете са бедствие по всяко време, не само тази седмица
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 6 години )
И аз се подсмихвам, но не ми иде да се смея, а да закрещя"АМАН" от тия т. нар. поп - фолк певици. Защо? Защото, за нищо друго не стават, освен да привличат вниманието върху себе си и да се изтъкват... А може би греша, а. Стават и за друго - да ги поцепиш за една нощ и да ги пуснеш да си пасат тревата. Милите, сладките. Женички на изкуството... Хз, ха, ха...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар