Дженифър Анистън планира почивка в Хавай с десет от най-добрите си приятелки. След краха и на втория си брак с 46-годишния Джъстин Теру, звездата е решила да избяга на слънчевия остров, а за подкрепа взима своя верен, женски антураж.

Дженифър и Джъстин обявиха, че се развеждат по-рано този месец. Двойката сключи брак през 2015-та, след дългогодишна връзка. Двамата така и не успяха да се сдобият с дете, което се счита за една от вероятните причини за раздялата им.

Хубавото е, че чаровната Джен има голям кръг от близки приятелки, които са готови да ѝ окажат подкрепа в този труден и тъжен за нея период.

Източник разказва пред вестник Sun Online: „Джен обича да прекарва времето си на плажа, да релаксира и да лежи край басейна. Обикновено тя избира Мексико за своя дестинация, но сега не иска да ходи там, защото ѝ напомня твърде много за Джъстин!“

Още по темата

Източникът добавя: „Точно сега основната ѝ група от десет приятелки са отседнали в нейната къща на ротационен принцип. През нощта при нея винаги остава по някой, за да не се чувства тя сама.“