Фолкпевицата Анелия отрече плъзналите слухове, че ще се омъжва за турски дипломат.

„Няма такова нещо. Спекулациите за това тръгнаха покрай работата ми с турското посолство, но няма никаква истина. С всички, които работят в тази институция, имам прекрасни приятелски и професионални отношения.

Още по темата

Аз съм в такъв етап от живота си, че едва ли ще предприема крачка да сключа брак. Нямам никакво желание за сватба. А и вече съм била булка. В момента за мен е важно да имам партньор, на когото да мога да разчитам, с когото да споделям и да прекарваме времето си заедно. А дали има мъж до мен в момента? Не, нямам. Добре де, може и да имам“, обяснява Анелия пред сп. Love style.

Изпълнителката коментира и широко дискутираните снимки на дъщеря си Ивон в интернет, на които сякаш си е правила корекция на устните. Анелия обаче твърди, че наследницата ѝ не се е подлагала на никакви интервенции.

„Не бих ѝ позволила подобно нещо и в това съм категорична. Ивон е в такава възраст, в която ѝ е интересно да се гримира и експериментира. Естествено, не ходи на училище по този начин. Тя е на 14 години и заедно с нейните съученички следят Instagram и виждат как изглеждат световните звезди. Но това е напълно нормално за момичета, които са в осми клас... Няма как да тормозя детето си само, защото някой е взел нейна снимка и я е коментирал. За мен много по-важно е да говоря с нея за образованието ѝ и нещата, с които тепърва ще се сблъсква – наркотици, полов живот“, признава певицата.

Снимката с Ивон, която предизвика дискусия. Снимка: Facebook