IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скрита любов: Звездите, които се ожениха тайно

10 март 2018 07 00

Кои предпочетоха да не разкриват, че ще сключват брак

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Щастието обича тишината, това като че ли важи с пълна сила за знаменитостите, които често попадат под светлината на прожекторите.

Затова и много от тях предпочитат да не говорят за личния си живот и да не съобщават публично за важни събития, които им се случват. Ето и някои от браковете, които се случиха почти неочаквано.

През октомври 2017 г. звездите от „Светлина между океаните“ Алисия Викандер и Майкъл Фасбендер тайно сключиха брак в Ибиса. Отначало влюбените пристигнаха на острова само двамата, но после към тях се присъединиха и техните приятели. Компанията отбеляза радостното събитие на яхта.

Снимка: Reuters

Райън Рейнълдс и Блейк Лайвли се ожениха през септември 2012 г., но мълчаха за събитието цели три месеца. По-късно двамата споделят пред People, че са положили големи усилия, за да запазят сватбата в тайна.„Хората, които трябваше да направят тортата не знаеха за кого е, а собствениците на плантацията не подозираха, че звездите ще се венчаят в тяхното имение“, разказват пред изданието.

Снимка: Reuters

Тази, която изненада пресата бе и комедиантката Ейми Шумър. Актрисата покани гостите на сватбата си едва три дни преди събитието. Тя сключи брак миналия месец с готвача Крис Фишър след като се срещат едва три месеца. Двамата се венчаха в навечерието на Свети Валентин в Малибу. Сред поканените бяха звезди като Дженифър Анистън, Джейк Джиленхол и Дженифър Лорънс.

Снимка: Instagram

Поп дивата Бионсе и рапърът Jay-Z се срещаха пет години преди да узаконят връзката си. На тържествената церемония мебелите били в бяло, посудата със сребърни и златни оттенъци. На празника били поканени само родители и най-близките им приятели – около 40 души, припомня OK Magazine.

Снимка: Instagram

Актьорите Пенелопе Крус и Хавиер Бардем също направиха и невъзможното за да запазят връзката си в тайна. Малцина знаеха, че двамата се срещат, тъй като актьорите обясняваха на всички, че са просто приятели.

Но през юли 2010 г. двамата вдигнаха сватба на Бахамите, като поканиха само най-близките си роднини. Пенелопе дори доста майсторски скри и втората си бременност.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари