Амбър Хърд се раздели с милиардера Елън Мъск през февруари, но вече си е набелязала друг известен и влиятелен мъж, когото да оплете в мрежите си. 31-годишната екссъпруга на Джони Деп е била забелязана да вечеря с 57-годишния Шон в бар „Сънсет Тауър“ в Лос Анджелис, тази събота.

„Двамата изглеждаха като на романтична среща. Пиеха бутилка червено вино и флиртуваха“, разказва очевидец. Напоследък Амбър не може да се похвали със запомняща се роля в киното, но затова пък явно няма известен и богат мъж, който да може да ѝ устои.

Наскоро създателят на „Тесла“ – Мъск, сподели, че Хърд му е разбила сърцето, зарязвайки го.

Още по темата

Джони Деп също излезе съкрушен от краткия си брак с блондинката. Колкото до Шон, той също може да се похвали с красиви и известни екссъпруги – Мадона и Робин Райт, както и с русите си холивудски завоевания – Скарлет Йохансон и Чарлийз Терон, които са сред бившите му приятелки.

Преди дни пък стана ясно, че 51-годишната бивша жена на Пен – актрисата Робин Райт се е омъжила за доста по-младия си френски любим Клемент Гирауаде, който е мениджър в Saint Laurent.

Робин и Клемент са на преден план, а зад тях са Дейвид Бекъм и Бела Хадид на футболен мач преди няколко дни; Снимка: splashnews.com