След повторното събиране на Селена Гомес и Джъстин Бийбър, феновете им си помислиха, че нещата между тях ще имат щастлив финал.

Двамата преживяха тежка раздяла и този втори шанс се стори като дар от съдбата. И в началото наистина всичко изглеждаше да стане точно така.

Още по темата

Макар Селена и Джъстин да не обявиха официално, че отново са заедно, фотографи често ги засичаха хванати за ръце и в близки отношения.

Джъстин дори покани Селена на сватбата на баща си, но нещо явно е променило любовта им, тъй като те решиха да си дадат почивка един от друг.

За това тяхно решение бе обвинена майката на певицата, която не е съгласна с тяхната връзка. Затова пък близки до звездата опровергаха тази информация, пише OK Magazine.

„Те решиха да си дадат пауза, но това не е заради майката на Селена. Те имат общи проблеми, а и Селена никога не е била подвластна на мнението на Манди.“, обяснява източник. Според него двамата отново ще се съберат.

Джъстин и Селена се събраха още през 2011 г. Имаха връзка три години, след което всеки от тях тръгна в различна посока. През 2017 г. се заговори, че двамата са отново заедно, а и певицата скъса с тогавашното си гадже – с рапъра The Weeknd.