IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изненадващо: Шарън Стоун защити Джеймс Франко

14 март 2018 13 20

Скандалът с актьора тръгна след наградите „Златен глобус“

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Шарън Стоун реши да подкрепи своя колега Джеймс Франко, който бе обвинен в сексуален тормоз. Актьорите са работили заедно по снимките на „Катастрофалният артист“ и много добре са се спогаждали, пише OK Magazine.

„Потресена съм, че говорят така за Джеймс Франко. Как така момичето, което по това време е в интимни отношения с него, може да се обиди, че той е поискал от нея близост? Защо изведнъж Джеймс стана лош човек?“, коментира Шарън.

Актрисата също призна, че счита своя колега за един от най-милите и добри хора.

„Има цяла процедура за превантивни мерки. Не можете просто да вземете и да обвинявате лице в престъпление за неправомерно поведение! Трябва да има някакъв баланс. Не всичко е бяло и черно. Не всеки, който не дава отчет за действията си, е престъпник.“

Скандалът с участието на Франко тръгна след награждаването му на „Златен глобус“, когато две момичета го обвиниха в сексуален тормоз.

Вайълет Пейли написа в Twitter, че докато са имали връзка, Джеймс Франко я принудил да прави орален секс в автомобил.

Другото обвинение е от актриса, която обвини холивудската звезда, че той я е заставил да се снима напълно гола в негов проект, като ѝ заплатил само 100 долара на ден.

Джеймс Франко отрича всички обвинения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари