IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неузнаваема: Кристина Агилера без грим

28 март 2018 09 00

Никога не сте виждали попзвездата в този вид досега!

Снимка: Paper

Снимка: Paper

Попзвездата Кристина Агилера свали всичкия си грим за новия брой на списание Paper. Певицата, която има 20-годишна кариера в шоубизнеса, стана суперизвестна не само със страхотния си глас и талант, но и с това, че обожава да носи тежък грим, изкуствени мигли и перуки.

За майския брой на изданието обаче, тя е решила да се покаже с естествената си визия. Агилера е почти неразпознаваема в този си вид. Заглавието на статията за 37-годишната звезда логично е – „Трансформация“.

Снимките са дело на Зоуи Гросман. В кадрите, на които Кристина не носи грим, се вижда, че тя има сладки лунички, които феновете ѝ не са виждали досега, именно заради тежкия ѝ фон дьо тен.

Русата коса на певицата също е оставена без прическа, падайки естествено около лицето ѝ.

„Винаги съм била човек, който очевидно обича да експериментира с външния си вид. Аз обичам театъра, обичам да създавам сюжети, да влизам в образи и да играя на сцената“, казва изпълнителката на Dirrty в интервюто, обяснявайки донякъде, защо не сме я виждали в този вид досега.

Тя добавя: „Аз съм артист по природа, но достигнах етапа в живота си, дори и музикално, когато вече съм готова да приема суровата си красота, а това е освобождаващо.“

Все пак Кристина споделя, че скоро ще се завърне към екстравагантния си вид, тъй като обожава грима.

Вижте снимките на звездата за изданието в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари