IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никога не е късно: Хелън Мирън си татуира вежди

2 април 2018 06 40

Актрисата сподели, че има и други татуировки

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Макар и на 72 години, Хелън Мирън не спира да изненадва с чудесен външен вид. Оказа се, че британската актриса има специално отношение към визията си и си е направила процедура по нанасяне на перманентен грим на веждите си, което представлява медицинска татуировка, пише Daily Mail.

„Ще ви кажа какво направих наскоро и обожавам – татуирах си веждите“, каза звездата пред изданието.„До гуша ми беше дошло от рехавите ми вежди и, когато една моя приятелка се подложи на процедурата, си помислих, че изглежда страхотно. Правят ги много леко и деликатно, но сега имам сигурността, че когато стана сутрин и нямам грим, поне имам вежди. Разликата е огромна“, споделя звездата.

Хелън има татуировка и по тялото си. Тя запечатала върху кожата си символ, който означава „обичай ближния си“, докато била „много пияна“ в Минесота, където участвала в театрална група.

„Около шестима от нас се татуирахме по едно и също време. Това е нещо лудо, което правиш, за да се свържеш с други хора. Беше моят малък бунт. Татуировката ми беше направена с безопасна игла и беше много болезнено.“, спомня си тя, но допълва, че никога не е съжалявала за нея.

Мирън разказва, че това е станало толкова отдавна, че тогава само моряци и затворници са се татуирали, докато в днешно време всички са пощурели по татусите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари