IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елтън Джон: Не съм специален за децата си, не съм футболист

3 април 2018 09 10

Музикантът споделя за възпитанието на наследниците си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Макар и легендарна звезда, оказва се, че Елтън Джон не е „нещо специално“ за своите деца. 70-годишният британски музикант отглежда със съпруга си Дейвид Фърниш двама сина – Закари, на 7 г. и Илайджа – на 5, пише Контактмюзик.

Хлапетата най-много харесвали песента му „I'm Still Standing“, но в никакъв случай не били впечатлени от кариерата на баща си. За двете момчета много по-важни били техните футболни идоли.

„Ако бях футболист, щях да изглеждам като божество в техните очи, коментира с ирония сър Елтън. Поради тази причина не заемам висока позиция в тяхната класация!“

Певецът осъзнава, че децата му са изключително привилегировани заради неговото богатство. Но също така той отбелязва, че ще ги възпита упорито да се трудят, по същия начин, по който и той се бил справил в живота.

Британският идол нямал никакво намерение да забравя скромния си работнически произход и е трябвало с пот на челото да изкарва всяко нещо, което е получавал. По същия начин възпитава и наследниците си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари