IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чар или бедствие: Черната Златка с летен тунинг на бюста

5 април 2018 06 10

Плеймейтката пусна видео от операционната

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Плеймейтката Златка Димитрова отново напомни, че плеймейтското в нея не е угаснало. През последната година тя се бе съсредоточила в отглеждането на сина си и участва само в едно риалити. 

Златка се подложи на операция, с която тунингова гръдта си и вече е с подменени импланти за предстоящия летен сезон. За хирургическата интервенция, която бе осъществена преди ден от прочутия в средите д-р Енчев, проговори самата Димитрова, като публикува видео на живо от операционната маса.

Междувременно Димитрова няма против трансфера от модните среди в кухнята. Тя е категорична, че работата продължава да е важна за нея, но се е фокусирала изцяло върху семейството си. Въпреки че дари приятеля си Мирослав със син преди малко повече от година, Черната Златка, както е по-известна сред феновете си, не бърза да се врича във вечна вярност.

„Като булка няма да ме видите. Това, че няма да нося неговата фамилия, не е проблем. Това не ме прави по-малко негова жена. За мен любовта на двама души, отношенията им се изразяват в това да се уважават и обичат. Живеем в мир и хармония. Аз винаги прощавам на всеки. Когато простиш на някого, все едно прощаваш на себе си“, казва тя.

Наскоро се появиха слухове, че тя се е разделила с Миро и се е завърнала при майка си, но досега нито един от двамата не ги е потвърдил или отрекъл.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари