Кристиано Роналдо

За футболистът на Реал Мадрид 2017 г. се оказа плодотворна: в семейно отношение. Звездата се сдоби с още три деца. До този момент Роналдо имаше син Кристиано Роналдо-джуниър.

В началото на юни миналата година стана баща на близнаците Ева и Матео, които са родени от сурогатна майка, както и първият му син. А през ноември тази година неговата приятелка – Джорджина Родригес му роди дъщеричка – Алана Мартина.

Снимка: Instagram

Енрике Иглесиас и Анна Курникова

През декември миналата година тенисистката роди момиче и момче от дългогодишния си партньор. Родителите до последно пазиха мълчание и не коментираха радостното събитие. Енрике и Анна кръстиха децата си Николас и Лусия.

Чак в началото на март, на концерт в Будапеща, певецът публично призна за любовта си към своите деца. „Станах баща преди около 12 седмици и знаете ли какво ще ви кажа? Обичайте децата си така, както аз обичам моите! И изобщо аз обичам още две неща: моето момиче и вас, приятели, затова, че сте се събрали днес тук“.

Снимка: Instagram

Джордж и Амал Клуни

Звездната двойка са горди родители на близнаците Ела и Александър, които се появиха на бял свят на 6 юни 2017 г. Амал роди в една от най-престижните лондонски болници, в която Джордж запазил цяло крило, за да не може никой да нарушава спокойствието на жена му.

Както съобщи тогава източник, близък до звездите, сумата, която отделил Клуни за раждането на децата е била около 120 хиляди паунда.

Снимка: Reuters

Бионсе и Джей Зи

На 18 юни феновете на двойката поздравиха родителите на новопоявилите се Сър Картър и Руми Картър. Източници разказват, че 6-годишната Блу Айви прекрасно се справя с ролята на голямата сестра. Новината за появата на децата сподели бащата на Бионсе два дни след раждането им. Закъснението явно бе, защото на децата се наложило да останат за няколко дни в болница.

Снимка: Instagram

Бонус: Мадона

Кралицата на попа също стана майка на близнаци. Тя осинови две сестрички – Стела и Естер от Източна Африка през февруари 2017 г. Тогава тя написа:

„Официално потвърждавам, че завърши процесът за осиновяване на близнаците от Малави. Сега съм преизпълнена с радост, защото те станаха част от нашето семейство. Аз съм дълбоко благодарна на всички в Малави, които ми помогнаха и моля обществените медии да уважават нашето право на личен живот в този период.“

Мадона осинови още две деца от Малави – Дейвид Банда и Мърси Джеймс. Певицата има и биологични деца – Лурдес и Роко.

Снимка: Instagram