IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амал разкри първите думи на близнаците Ела и Александър

11 април 2018 06 40

Съпругата на Джордж Клуни изглежда зашеметяващо на корицата на Vogue

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Амал Клуни, съпругата на холивудския актьор Джордж Клуни, стана известна не само като жена на знаменитост, но и с това, че е уважаван адвокат по международно право, а вече е и модна икона.

40-годишната британка с ливански корени дава първото си по-сериозно интервю, откакто се омъжи за Джордж и откакто двамата станаха родители на близнаци миналото лято.

Амал споделя в новия брой на списание Vogue, че връзката ѝ с Клуни започва, след като тя се запознава на парти в неговата къща край езерото Комо, Италия през 2013 г. След това двамата си разменят имейли, като Джордж се преструва, че се нуждае от правна помощ.

Амал признава, че го е харесвала още преди първата им официална среща, която се състояла в един от най-добрите лондонски ресторанти. Тя споделя, че почти се е била отказала от идеята за любов и майчинство, преди да срещне актьора.

Тя разказва: „Бях на 35 години, когато срещнах Джордж. Преди това не бях готова, нито пък се вълнувах от идеята да се омъжа и да имам семейство.“

Адвокатката, която е и запалена активистка за правата на човека, споделя, че първите думи на близнаците Ела и Александър, които се родиха през юни 2017-а са „Мама“ и „Дада“.

Самият Джордж споделя за невероятната си съпруга следното пред Vogue: „Тя е професионалистът, а аз – аматьорът. Тя върши своята работа по-добре от всеки друг, когото съм виждал.“

За снимките грациозната Амал позира пред обектива на топфотографката Ани Лейбовиц, като носи творение на Alexander McQueen и обеци на Cartier за кадъра на корицата. Вижте кадрите на Амал в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари