IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дивна поискала прошка от модела Кристин?

13 април 2018 14 00

Певицата посетила приятелката си в болницата

Снимка: Love Style

Снимка: Love Style

Поппевицата Дивна, която причини катастрофа, при която пострада моделът Кристин Илиева, е събрала кураж да я помоли за прошка.

Ден преди Великден изпълнителката отишла във ВМА, където екип от специалисти денонощно бди над Кристин, която се възстановява след няколко операции, твърди „Уикенд“.

Дивна съгласувала визитата си с лелята на модела, която наскоро я упрекна с пост във Facebook, че бяга от отговорност и няма смелостта да потърси племенницата ѝ. От прочувствените думи на Изабела Господинова стана ясно, че в семейството на Кристин са много разочаровани от бездействието на Дивна и липсата й на заинтересованост към приятелката й, която пострада по нейна вина.

Прочувствените ѝ думи очевидно са подействали отрезвяващо на Дивна, която се свързала с близките на Кристин и заедно с родителите си пристигнала във ВМА, за да види пострадалото момиче.

Според приятели и колеги на младата певица, тя била в изключително тежко психическо състояние. Тийнейджърката изпаднала в нервен срив, когато научила какво е причинила на най-близката си приятелка. Певицата не спирала да плаче, а нощем не можела да мигне заради натрупания стрес.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари