Все повече наближава сватбата на Меган Маркъл и принц Хари. Фенове на влюбените не спират да се вълнуват от детайли около тържественото събитие. Съвсем скоро официално се потвърди, че принц Уилям ще е кум на брат си, но така и не се знаят подробности за шаферките.

Затова пък британски букмейкъри залагат за ергенското парти на принца, пише „Daily Express“.

Едно от задълженията на кума е да организира последната вечер „на свобода“, преди младоженецът официално да се обвърже. И така, къде има най-голяма вероятност принц Уилям да „спретне“ ергенско парти за принц Хари?

Съдейки по коефициентите на букмейкърските къщи „Бетфеър“ и „Ладброукс“, водещата дестинация е Швейцария.

Предвид бурното минало на принц Хари, от „Бетфеър“ не изключват възможността раздялата му с живота на ерген да бъде отпразнувана в Лас Вегас, където преди години внукът на Нейно Величество беше заснет да палува чисто гол с компания във VIP апартамента си.

Джесика Бридж от „Ладброукс“ обаче смята, че принц Хари вече не е някогашният буен младеж, а улегнал и отговорен мъж, чиито „Лас Вегас дни“ безвъзвратно са отминали.

„Въпреки че това ще бъде последната му вечер на свобода, той вероятно ще предпочете да заложи „на сигурно“ и да се прости с ергенския живот без много шум във Великобритания“, казва Бридж.

Букмейкърите отбелязват, че ергенско парти в чужбина ще осигури на принцовете предимство пред папараците, които обаче е много вероятно да ги последват където и да отидат. Сред потенциалните дестинации за празненството са също Прага, Единбург, Берлин, Барселона, Амстердам.

Според публикациите бъдещата булка Меган Маркъл вече е отпразнувала моминското си парти в луксозния хотел „Сохо Фармхаус“ в британската провинция.

Преди да мине под венчило с Кейт Мидълтън през 2011 г., принц Уилям, кум на когото беше принц Хари, се прости с ергенския си живот в бившето абатство Хартланд.