IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В крачка: Фамилна мокра забава на Пинк

27 април 2018 13 00

Веселото семейство уловено от фотографи

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Пинк бе уловена от фотографи да почива заедно с Кари Харт и децата. Ясно си личи, че идеята за отмора на фамилията е всичко друго, но не и скучна.

Все пак звездата е известна със смелите си акробатични изпълнения, а съпругът ѝ Кери Харт е професионалист в екстремните спортове, припомня Daily Mail.

Четиричленното семейство бе забелязано по време на почивката им във Флорида. 38-годишната певица бе с розова кърпа на главата, слънчеви очила и яхнала джет със 7-годишната си дъщеря Уилоу.

Пинк и Кари имат още едно дете – Джеймсън, на годинка. Всички се намираха в чудесно настроение. Двойката е заедно вече 17 години и въпреки че имат разногласия от време на време, ясно си личи, че са успели да продължат да се наслаждават на съвместния си живот.

Първата среща на Пинк и Кари Харт е през 2001 г. във Филаделфия, САЩ. Четири години по-късно певицата сама направила предложение на своя любим. Година по-късно се състоя и сватбата им.

Снимка: OK Magazine

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари