IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деси Банова е бременна, с Плевнелиев чакат бебе през есента

28 април 2018 09 55

Двамата ще се венчаят преди появата на детето

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Президентът Росен Плевнелиев и синоптичката Деси Банова очакват своята първа обща рожба. Очаква се бебето да се появи на бял свят през есента, съобщава Dnes.bg.

Преди щастливото събитие обаче двамата ще се венчаят, като според слуховете това ще стане в Гърция, далеч от медии.

В края на март Деси Банова показа годежен пръстен в ефир и заяви, че предложението на Росен било направено много романтично по време на пътуване във Виена.

За нея този брак ще е първи. С бизнесмена Ивайло Грахов, баща на Йоанна, тя не минава под венчило. За Плевнелиев пък ще е трети. Преди Юлияна той е женен за друга, но от първата си съпруга няма деца.

В началото на октомври Плевнелиев обяви, че бракът му е вече история. Малко повече от месец преди това бе започнала любовната му история с Деси Банова.

Росен Плевнелиев е човек, който изключително държи на семейството. Въпреки че вече бившата му съпруга не застана до него нито веднъж като държавен глава, той до последно я бранеше, като казваше, че в България институция „първа дама“ няма. Като изключително всеотдаен баща описват Плевнелиев приятелите му.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари