IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарлийз Терон: Не разбирам майките с много деца!

1 май 2018 06 00

Холивудската актриса се научила на търпение покрай своите

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Преди десетина дни бе премиерата на новия филм „Tully“, в който главната роля е поверена на носителката на „Оскар“ Чарлийз Терон. Сюжетът проследява ежедневието на самотна майка в един от провинциалните градове на Америка.

Самата Терон пък бе доста откровена по отношение на вижданията си за майчинството по време на гостуването си в „Шоуто на Елън Дедженеръс“.

42-годишната актриса е откровена, че никога не е имала намерение да стане майка на много деца, тъй като тази роля изобщо не е близо до нея.

„Аз не разбирам тези родители. Не обвинявам никого, защото очевидно има хора, които харесват този модел на семейството с много деца. Но това определено не е мое“, заяви Чарлийз.

Тя има две деца – момче и момиче, които според нея я научили на много, но пък и продължава да работи над своя характер.

„Аз съм много емоционален човек, но с появата на децата станах по-търпелива. Наясно съм, че заради тях трябва да се въздържам“.

Бившият ѝ любовник Шон Пен бе заявил на всеослушание, че въпреки ангелския външен вид, Чарлийз има труден характер, който трудно може да се контролира.

Терон и Пен се разделиха през 2015 г. след двегодишна връзка. Оттогава насам Чарлийз се посвети изцяло на майчинството и филмовата си кариера.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари