IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: Моника Валериева

6 май 2018 09 30

Плеймейтката се сгоди и раздели, а годеникът – неизвестен

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Моника Валериева направи всичко възможно да се сдобие с медийно внимание през последните месеци покрай предстояща сватба. Тя ни информира, че се сгоди, показа пръстен, който струвал десетки хиляди долари. А годеникът? Годеникът бил някакъв катарски принц, когото така и не видяхме. Но пък толкова обичал плеймейтката, че щял да вдигне с нея сватба като в приказките в Дубай.

Още със споменаването на мястото изникнаха въпроси защо катарски принц ще вдига сватба в Дубай, а не някъде из собствените си дворци. Но Валериева толкова пърхаше от щастие, че това изглеждаше маловажен въпрос.

В същото време у нас пък тръгна слухът, че се пробва да разведе бургаски застраховател. И за разлика от неизвестния за родната публика принц – той бе споменат в медиите с име.

Дубайските приключения на Моника пък носеха съмнителен характер и нямаха нищо общо с Менделсон.

Тази седмица стана ясно, че сватба няма да има. Обяви го самата Моника. Която по примера на Деси Банова – не би ни занимавала с житейската си история, ама много хора и телевизии я търсили заради предстоящата сватба. Не става ясно кои телевизии точно издирват под дърво и камък една плеймейтка, която е в предните редици на „известните с известността си“.

„Почти година след като се срещнахме аз и мъжът, който беше до мен, се разделяме! Не бих занимавала никого с една житейска история, но много телевизии и списания ме потърсиха относно годежа ми! Който беше факт! Много хора ме поздравиха и искрено се зарадваха за нас, но живота поднася страхотни изненади, понякога шокиращи. Някой ден със сигурност ще разкажа какво се е случило, но се надявам сега да ме уважите от негативни коментари. Благодаря за подкрепата“, написа дословно Валериева.

Уважаваме я от негативни коментари, каквото и да означава това...

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари