IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На каква прическа ще заложи Меган Маркъл за сватбата?

5 май 2018 06 00

За косата й ще се погрижи стилистът на Амал Клуни

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Остават само две седмици до сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. На Острова се питат с каква прическа ще застане пред олтара американката.

Докато феновете на Меган се чудят кой ще бъде авторът на сватбената рокля – Ralph & Russo, Marchesa или Erdem, в мрежата вече изтичат подробности за прическата на Маркъл в деня на церемонията.

Според медиите във Великобритания, Меган вече е избрала как ще изглежда и дори е направила репетиция при фризьор. Нейната прическа ще бъде поверена на Мигел Перес, известен британски стилист.

Бъдещата булка се е спряла на него по съвет на Амал Клуни, която е негова клиентка от години. Запазената марка на Перес са големите къдрици, с подобни прически често виждаме Амал и Меган на светски събития.

Медиите припомнят, че и Кейт Мидълтън не заложи на прибрана коса на сватбата си с принц Уилям. Нейната коса бе оставена пусната и свободна с меки къдрици, дело на стилиста Джеймс Прайс.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари