IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шанина Шейк и DJ Рукъс си казаха „ДА“ на Бахамите

2 май 2018 12 40

Красавицата се омъжи за дългогодишното си гадже

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Австралийският топмодел Шанина Шейк се омъжи за гаджето си DJ Рукъс (истинското му име е Грегъри Андрюс) миналия уикенд на романтична плажна церемония на Бахамите.

Красавицата носеше зашеметяващата дантелена рокля в бяло на британските дизайнери Ralph & Russo – фирмата, която проектира роклята на бъдещата кралска снаха на Острова Меган Маркъл (американската актриса, която след броени дни ще се омъжи за принц Хари).

Сексапилната брюнетка носеше диамантени бижута, изработени от бижутера на знаменитостите – Лорейн Шварц.

27-годишният зашеметяващ ангел на Victoria’s Secret публикува няколко снимки от сватбата на страницата си в Instagram, така че и феновете ѝ да могат да се докоснат до нейното щастие.

Булката с невероятна фигура приличаше на истинска русалка по време на церемонията. До олтара Шанина беше заведена от майка си Ким, която е от руско-австралийски произход.

Шанина смени две рокли за събитието – една за церемонията и една за партито след това, като втората ѝ рокля беше на дизайнера Майкъл Костело. Обувките на Шейк и в двата случая бяха на Jimmy Choo.

Сред известните гости на сватбата бяха Ашли Симпсън и Евън Рос. Шейк и DJ Рукъс, който е братовчед на Лени Кравиц са заедно от 2015-та година като лично Парис Хилтън ги запознава на фестивала Коачела.

В момента младоженците карат медения си месец в Маями.

Вижте още снимки от романтичната сватба в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари