IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Русата Златка готова да роди дете на ММА боец

10 май 2018 06 40

С Георги Валентинов се събрали във Facebook

Снимка: Нова тв

Снимка: Нова тв

Русата Златка, която в момента се изявява като певица в поредното си участие в риалити шоу, е готова да роди дете на своя годеник Георги Валентинов. 25-годишният ММА боец направи предложение за сватба на своята приятелка по време на шоуто „Като две капки вода“.

Импровизираният годеж може да прерасне в сватба, а Златка няма против да роди дете на избраника си.

Според Георги, годеницата му има шансове да пробие на музикалната сцена.

„Двамата много се подкрепяме във всяко едно отношение. Тя винаги е била до мен за моите мачове. Сега и аз я подкрепям в нейното приключение. Знаех, че има много данни, които вече демонстрира на сцената. Затова я посъветвах да участва, когато ѝ предложиха. Когато погледнеш какви изпълнителки има в днешно време, те не могат да пеят. Златка има предложения, но още не е решила твърдо дали ще се занимава професионално с музика“, сподели Валентинов пред „България днес“.

Двамата се намерили и запознали във Facebook, а боецът смята, че свиването на семейно гнездо няма да повлияе на кариерата му на ринга.

„Семейството дава мотивация. Дай Боже, едно наше детенце да си имаме със Златка, ще бъде най-големият стимул. Спортът е до време. Не знам докога ще продължа. Не обичам да си правя чак толкова дългосрочни планове. Ще успея да се справя, дори когато бъда далеч от семейството по време на лагери. Моят приятел и спаринг партньор Никола Дипчиков е в същата ситуация и това не му влияе. Няма да бъде пречка и за мен“, смята той.

Любопитното е, че Георги е религиозен. Твърди, че вярата му носи смирение.

„Навлязох още по-навътре в християнството благодарение на Станислав Недков – Стъки. Той ме отвори към религията. Даде ми книги, които да прочета. Всеки приема по различен начин вярата в Господ. Трябва отвътре да го усетиш. Трудно е да се живее според десетте божи заповеди, защото всички сме грешни, но за всяка грешка се иска прошка“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари