IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трактористи и разголени ергени ухажват Венета Райкова

14 май 2018 06 40

ТВ водещата обект на флиртове след развода с Тишо

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Мъж, изтъпанил се гордо пред трактор, както и поредица от разголени ергени с отпуснати тела са сред образите, от които Венета Райкова напоследък сънува кошмари.

Хубавицата е засипана с лични съобщения на непознати ухажори, окуражени от благата вест че отново е свободна, съобщава Dnes.bg.

Така разводът на Венета Райкова и Тишо показа нагледно, че Facebook и без бъдещата си платформа за сватосване е свърталище за свалки, пише „Труд“.

От седмица тя бурно протестира срещу този тормоз. „Не спирам да получавам съобщения: „Какво правиш?“. Ето какво правя – седя си вкъщи и пиша!“ – вилнее Райкова на стената си в социалната мрежа. – „И хайде, уважаеми непознати, да спрете да ми пишете, защото блокирам наред! Какво е това „обичам те“?! Кого обичате?! Как ме обичате, като не ме познавате?! Аз не съм телевизионният образ! Стига вече, не е забавно, а е досадно! И ще започна да копирам съобщенията ви и да ги качвам на стената си, за да ви видят и жените ви!“

„Да, това е официално предупреждение!“, пише Райкова. – „Като искат да излизат с публична личност, значи нямат нищо против да ги показват навсякъде! Нали така?! Изкушавам се да кача снимката на мъжа с трактора, но тя е отпреди да напиша коментара. Беше ми странно защо позира пред трактор, но ми обясниха, че той бил по-скъп и от S класа. И един съвет за тези, които разчитат като основен коз на голото си тяло – първо можеше да потренирате“, съветва ги нервната блондинка.

Венета Райкова се разведе с Тихомир Георгиев преди 4 месеца, но двамата продължават да се виждат.

Вижте още новини за звездите в Свободно време на Dnes.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари