IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маркъл страда от изказванията на роднините

14 май 2018 13 00

Актрисата се чувства унизена от брат си и сестра си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

До сватбата на Меган Маркъл и принц Хари остава по-малко от седмица. И докато сватбените приготовления са в разгара си, то бъдещата невеста не спира да чете статии в жълтата преса, които я обрисуват в недобра светлина.

Срещу нея все по-често се изказват брат ѝ Томас и сестра ѝ Саманта. Двамата неколкократно предупреждават Хари, че си е взел за съпруга човек, който не заслужава да е принцеса. Източници, близки до Меган споделят, че актрисата дълбоко преживява всички тези статии, пише OK Magazine.

Звездата от сериала „Костюмари“е смутена от изказванията на своите роднини и се чувства унизена. Приближените до нея също така уверяват, че принц Хари е до годеницата си, подкрепя я и се опитва да й обясни, че случващото не е по нейна вина.

Последният удар за Меган бе, че нейният баща позволил на медии да го снимат как  вървят приготовленията за сватбата срещу солидно заплащане. По-рано принц Хари се бе обърнал към представителите на пресата с молба да уважават правото на бащата на избраницата му на неприкосновен личен живот.

Сватбата на Меган и Хари ще се състои на 19 май. Церемонията ще се проведе в параклиса „Сейнт Джордж“,, където ще присъстват представители на кралски семейства, звездни приятели на двойката, както и бивши гаджета на Хари. Събитието ще бъде следено от медиите и преданите им фенове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари