IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън роди момче

17 май 2018 11 40

Джон Леджънд и съпругата му с второ дете

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Криси Тейгън – съпругата на певеца Джон Леджънд, роди второто им дете. Новината стана ясна, след като щастливите родители лично я споделиха в Twitter.

Само преди няколко дена Криси Тейгън призна, че вече ѝ е омръзнало да е бременна и с нетърпение очаква да гушне сина си.

Тя е казвала, че втората ѝ бременност е по-трудна, както на много други майки, защото вече трябва да се грижи за едно дете.

Криси Тейгън разказа също, че е знаела за бременността си от 11-ия ден, защото се е подложила на инвитро оплождане. Полът на бебето също беше известен предварително, защото двойката беше запазила мъжки ембрион от предишната инвитро процедура.

Двамата родители се притесняват как дъщеря им Луна ще приеме бебето.„Мисля, че тя ще има някои проблеми, защото сега командва цялата къща. Свикнала е да бъде в центъра на всичко, така че ще видим как ще започне да споделя вниманието“ – каза преди време Джон Леджънд.

Луна се роди през април 2016 г. Още не се казва какво е името на новороденото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари