IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Братята Болдуин се изпокараха заради Доналд Тръмп

29 май 2018 11 40

Стивън и Алек Болдуин не си говорят заради различни политически възгледи

Стивън и Алек през 2007 г.; Снимка: Reuters

Стивън и Алек през 2007 г.; Снимка: Reuters

Моделът Хейли Болдуин, която е дъщеря на актьора Стивън Болдуин, разкри в ново интервю, че баща ѝ и двама от чичовците ѝ – Алек и Уилям Болдуин са спрели да си говорят заради различните си политически възгледи.

Блондинката казва с болка, че баща ѝ страстно подкрепя политиката на настоящия президент на САЩ – Доналд Тръмп, което е трудно за разбиране от целия клан Болдуин.

Проблемът в актьорското семейство идва от факта, че Алек, както и Уилям, ненавиждат Тръмп, като Алек редовно прави скечове, в които пародира доста грубо президента в предаването Saturday Night Live по NBC.

Алек в пародия на Тръмп; Снимка: tvline.com

Хейли казва следното за политическите виждания на баща си в списание The Sunday Times: „За мен това е една болезнена ситуация. Обичам баща си, той е невероятен, но аз и сестра ми Алая категорично не сме съгласни с неговия избор. Разбрали сме обаче, че не си струва да спорим с него.“

През април миналата година самият Стивън призна, че е спрял да си говори с по-големия си брат Алек, след изборите за президент през 2016 г.

Хейли Болдуин; Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари