IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След 10 години: Александър Сано още по-влюбен в жена си

29 май 2018 14 10

С Нели не сме се разделяли и за секунда, твърди актьорът

Снимка: сп. Love Style

Снимка: сп. Love Style

Актьорът и певец Александър Сано призна, че никога не са се разделяли със съпругата си Нели Атанасова, напук на честите публикации, че двамата ще се развеждат.

„Случвало се е само заради работен ангажимент. Но иначе не за седмица, не за ден, а и за секунда не сме били разделени с Нели. Тези писания не ни интересуват. Важното е, че всичко между нас е наред. На 28 май направихме десет години, откакто сме заедно. Аз съм все така влюбен в жена ми, чувствата ми по никакъв начин не са намалели. Дори бих казал, че са се засилили. Нели е жената, която най-много съм обичал в живота си“, доверява Сано пред сп. Love style.

А дали двамата искат да имат още едно дете?

„Аз настоявам, но ще видим какво ще се случи. Тук измъкващия отговор е: „Божа работа“, откровен е актьорът.

Дъщеря му Ава вече направи своя дебют в киното във филма „Денят на бащата“, който излиза през септември. В него тя играе негово дете. „Справи се изключително добре. Определено ѝ се занимава с кино. Хвърлих ѝ пъпа в Кралската академия по изкуствата в Лондон, така че най-вероятно по-нататък ще се занимава с някое изкуство“, казва още Сано.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари