IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рупърт Евърет реши: Отново ще живее с мама

30 май 2018 11 10

Актьорът се завръща в провинцията, за да помага на възрастната дама

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Рупърт Евърет бе известен като голям купонджия през годините, когато бе млад. Сега звездата взе решение да заживее отново с майка си.

Като причина за решението си, актьорът изтъква това, че иска да помага на 83-годишната жена, пише Daily Mail.

Майката на актьора живее в село в графство Уилтшър. Той ремонтира къщата ѝ, за да се получат две отделни жилища и нарича това „следващия си голям проект“.

„Още не съм сигурен дали това е нещо прекрасно или трагично. Човек влага толкова енергия, за да се откъсне от дома, след това с годините чувстваш как течението се променя и те тегли към бреговете на младостта“ – каза 59-годишният Евърет.

Въпреки че ще живеят в една къща, Рупърт Евърет настоява да има строги правила за това колко често ще се виждат и всеки да готви за другия не повече от веднъж седмично.

Той се надява, че завръщането в провинцията ще е полезно за кариерата му. Там ще може да работи и пише на спокойствие.

Актьорът е известен с ролите си в „Домът на мис Перигрин за чудати деца“, „Опасни връзки“, „Почти идеално“, „Инспектор Гаджет“, „Влюбеният Шекспир“, „Дънстън сам в хотела“ и други.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари