IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Уотсън скъса с гаджето си

30 май 2018 06 40

Актрисата излизаше с колегата си Чорд Овърстрит

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Ема Уотсън се раздели с приятеля си Чорд Овърстрит. Двамата излизаха около половин година, но така и не афишираха официално връзката си.

Звездата от поредицата за Хари Потър е прекъснала всички контакти в социалните мрежи с актьора от сериала „Клуб Веселие“.

„В началото Ема и Чорд пазеха в мълчание връзката си, но после много си паснаха“, каза запознат източник пред The Sun. Те прекараха доста време заедно в Лос Анджелис и бяха снимани много пъти, но нещата между тях просто не се получиха и сега и двамата са необвързани“.

Ема Уотсън и Чорд Овърстрит започнаха да се срещат, след като актрисата се раздели с американския предприемач Уилям Найт, с когото имаха двегодишна връзка.

В списъка с потвърдени и непотвърдени романтични връзки на актрисата са ръгби играчите Том Дъкър и Матю Джани, актьорът Франсис Боул, фронтменът на „Уан найт онли“ Джордж Крейг, актьорът от „Предимствата да бъдеш аутсайдер“ Джони Симънс, както и колеги на актрисата от университета „Браун“.

Чорд Овърстрит. Снимка: Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари