Актрисата Джена Дюън разказа как живее след развода си с Чанинг Тейтъм пред американското издание Harper's Bazaar.

Джена споделя, че сега започва нова глава от нейния живот, защото тя разширява сферата на своите дейности и се чувства абсолютно свободна да прави това, което иска.

Още по темата

„Винаги съм била щастлива в брака, но сега започвам да се вълнувам повече от философски въпроси и се опитвам да намеря и техните отговори. Винаги съм искала да се развивам както в кариерата, така и в личния живот. Сега чувствам едновременно и радостта, и свободата, и вълнението затова, че в моя живот започва нещо ново. Нямам очаквания за това какво ще се случи. Времето ще покаже.“, добавя актрисата.

Тя също споделила и няколко думи за своите отношения с Чанинг и развода, а също и как той е повлиял на отношенията ѝ с дъщеря им Евърли.

Отношенията ни с Чанинг са нова форма на любов. Сега се стараем да поддържаме добро приятелство и да бъдем добри родители за Евърли. Тя ме вдъхновява за нови висоти. Вярвам, че ще мога да съм неин пример в бъдеще“.

На 3 април Джена и Чанинг обявиха развода си в социалните мрежи. Те обясниха, че все още се обичат, но животът ги е повел по различни пътища. Актьорите се запознаха на снимачната площадка на филма „В ритъма на танца“ през 2006 г.

Вижте Джена в галерията ни.