Гаджето на Григор Димитров – Никол Шерцингер, става все по-напориста на тема семейство. Тя си пожела венчавка край океана, в родния Хавай, в интервю за британския вестник „Мирър“.

Тя не пропусна да си направи реклама като мечтаната половинка.

„Аз съм най-добрият човек, с когото може да излезеш. Обичам да танцувам, да се разхождам из плажа, както и да посещавам най-добрите ресторанти. Обичам адреналина и спусканията с парашут“, разкрива Никол, цитирана от Dnes.bg. И допълва, че най-много романтика ѝ носи Италия. Именно на о-в Капри изтекоха нейни еротични папарашки снимки в компанията на Гришо.

„Най-романтичната страна за мен е Италия. Или английските предградия тип ферма. Нямам предвид да доя крави, просто обичам такива места“, добави Шерцингер.

„Аз съм хавайка, същество на водата. Плажът е моят втори дом. Някой ден бих се венчала там. Не знам къде точно, може би в родния Хавай. Имам привързаност към морето. Аз съм океански ангел“, споделя още певицата.

Тя бе за кратко и в Париж преди старта на „Ролан Гарос“, но не остана да гледа изявите на своя любим, който достигна до третия кръг на турнира от „Големия шлем“.