IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мис Футбол полегна в Бали с футболен национал

6 юни 2018 14 00

Георги Костадинов глези своята половинка Радостина

Снимки: Instagram

Снимки: Instagram

Футболният национал Георги Костадинов не жали средства за своята половинка Радостина Тодорова. Халфът, който премина от „Левски“ в израелския Макаби (Хайфа) не спира да изненадва манекенката с романтични жестове и я заведе на ваканция на остров Бали.

Футболистът и бившата Мис Футбол заминаха за райското кътче веднага след края на сезона в Израел. Те се потопиха в романтиката на „Катамаран“, един от най-известните комплекси на индонезийския остров, съобщава „България днес“.

Той се намира на самия бряг на океана и разполага със собствен плаж, два ресторанта, два открити бара, спа център, както и с няколко басейна. Една нощувка за двама излиза 660 долара.

Бившият халф на „Левски“ и манекенката са заедно от година и половина. В началото криеха връзката си. Разкриха я след трансфера на Костадинов в Израел. Радост замина с него за обетованата земя, но не се отказа от модната си кариера. Мис Футбол често отскача до България, за да участва в различни проекти и фотосесии.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари