Джеръми Мийкс – най-красивият престъпник в света, който след освобождението си от затвора започна кариера в модата стана баща. Неговата приятелка Клое Грийн, наследница на империята TopShop, му роди син.

За щастливата новина разказа самата Клое като публикува трогателен кадър, на който се вижда малка ръчичка, а родителите съпровождат снимката с надпис:

„Радваме се да съобщим за раждането на нашия прекрасен мъник." В съобщението се уточнява, че майката и бебето са добре и е съпроводено от молба да бъде уважено правото им на личен живот. 

Още по темата

Затова, че двамата ще стават родители стана ясно съвсем скоро след като фотографи успяват да уловят Клое в момент, когато бременността вече е твърде явна и не може да се скрие.По-рано стана ясно, че влюбените се готвят да вдигнат сватба в Монако.

Бившият затворник се изстреля по посока световна слава, когато неговата полицейска снимка се появи в онлайн пространството през 2014 г.

Заради романа с Клое, манекенът се разведе с жена си Мелиса. 34-годишният Джеръми е с 27-годишната милиардерска дъщеря от около година.

Любовта им стана известна на всички след като се появиха техни снимки на яхта в Бодрум, Турция. По това време Мийкс все още бе женен.

Снимка: Instagram