IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-горещият престъпник Джеръми Мийкс се сдоби със син

8 юни 2018 13 00

Половинката му - милиардерската щерка Клое Грийн роди момче

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Джеръми Мийкс – най-красивият престъпник в света, който след освобождението си от затвора започна кариера в модата стана баща. Неговата приятелка Клое Грийн, наследница на империята TopShop, му роди син.

За щастливата новина разказа самата Клое като публикува трогателен кадър, на който се вижда малка ръчичка, а родителите съпровождат снимката с надпис:

„Радваме се да съобщим за раждането на нашия прекрасен мъник." В съобщението се уточнява, че майката и бебето са добре и е съпроводено от молба да бъде уважено правото им на личен живот. 

 

Затова, че двамата ще стават родители стана ясно съвсем скоро след като фотографи успяват да уловят Клое в момент, когато бременността вече е твърде явна и не може да се скрие.По-рано стана ясно, че влюбените се готвят да вдигнат сватба в Монако.

Бившият затворник се изстреля по посока световна слава, когато неговата полицейска снимка се появи в онлайн пространството през 2014 г.

Заради романа с Клое, манекенът се разведе с жена си Мелиса. 34-годишният Джеръми е с 27-годишната милиардерска дъщеря от около година.

Любовта им стана известна на всички след като се появиха техни снимки на яхта в Бодрум, Турция. По това време Мийкс все още бе женен.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари