IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралска разходка: Кейт с Джордж и Шарлот

12 юни 2018 13 20

Тримата поддържаха принц Уилям на игра поло

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Херцогинята на Кеймбридж – Кейт бе забелязана в компанията на децата си принц Джордж и принцеса Шарлот да се забавляват по време на благотворителен поло мач. Тримата поддържаха принц Уилям, който се състезаваше за трофея на Maserati Royal Charity Polo през уикенда, пише Daily Mail.

Двете деца доста се забавляваха на събитието, но така и не бе забелязан най-малкият наследник на Кейт и Уилям – няколкомесечният Луи. Затова пък всички успяха да отдадат значение на факта, че херцогинята на Кеймбридж сякаш напълно е възвърнала предишната си физическа форма. Тя бе облечена в лека и ефирна лятна рокля на Zara.

От фотосите ясно се вижда, че Джордж и Шарлот си прекарват чудесно. 4-годишният принц и 3-годишната принцеса не само поддържат баща си в играта, но и сами се забавляват с други малки деца, като често прекарваха времето и в обятията на своята майка. А Шарлот дори направи и кълбо в тревата.

Вижте ги в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари