IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезди интроверти, които рядко ще видите на партита

18 юни 2018 13 50

Те предпочитат домашния уют

Снимки: Reuters

Снимки: Reuters

Животът на звездите хич не е толкова лъскав, колкото го представят медиите. А някои от тях дори ненавиждат светлината на прожекторите и когато е възможно – въобще не ходят по партита.

Зейн Малик

На няколко пъти в свои интервюта Зейн Малик признава, че не понася лесно славата. Той е готов да се отдаде на музиката с часове, но когато става въпрос да посещава светски събития става трудно. И не е сред хората, които харесват голямото внимание. Именно този факт прави сложни отношенията му с Джиджи Хадид, с която имат различни възгледи – тя обича да бъде център на внимание, да флиртува с медиите, докато Зейн предпочита да си останат вкъщи.

Мерил Стрийп

Мерил Стрийп е постигнала много, но през цялата си кариера не е нарушила един свой принцип – обича самотата и при възможност пропуска голяма част от партитата. „Не съм като майка ми – тя е учителка и винаги е била сред много хора. А аз съм интроверт. И когато трябва да отида на снимачната площадка си повтарям нейните думи: „Мерил, ти можеш!“. Винаги ми ги повтаряше, когато се притеснявах“, разказва актрисата. Въпреки че пропуска голяма част от светските събития, Мерил Стрийп винаги заема гражданска позиция и я защитава докрай. Роля, която играе блестящо.

Блейк Лайвли

Въпреки че актрисата стана известна благодарение на телевизионния сериал „Клюкарката“, тя има малко общо с героинята си. Никога не е обичала шумните партита, а в детството си е била доста плаха и срамежлива. „Когато бях на 15-16 години започнах да се държа с хората по-открито, въпреки че по това време почти се бях примирила с факта, че по природа съм интроверт и околните ме възприемаха за странна. Но и днес ми е необходимо доста време, за да стана приятел с някого. Не съм една от онези, които се запознават и след няколко минути си разменят телефонни номера“, категорична е Лайвли. И допълва, че любимото ѝ хоби е готвенето, което си е домашно забавление.

Кортни Кокс

Разликите между интровертите и екстровертите често водят до сериозни решения в живота. Кортни Кокс призна преди две години, че се разделя със съпруга си Дейвид Аркет заради разликата в темперамента. „Аз съм домошар. Обичам да каня приятели у дома. Но признавам, че съм малко антисоциална, не обичам честата комуникация. Дейвид е много приятен човек, но пък на него му дай да не бъде у дома“, призна тогава Кортни.

Салма Хайек

Звездата от филма „Фрида“ и съпруга на Франсоа-Анри Пино още в детството си има проблем със своята външност и никога не се е смятала за красива, била е и много срамежлива. С течение на годините тя е променила отношението към себе си, но пък е останала неприязънта към шумните партита. И днес тя не се чувства перфектно: „Аз съм над четиридесет, малка, закръглена, с ужасен испански акцент и съм с дислексия. Само с късмет може да се обясни, че все още съм на гребена на вълната, смята актрисата.

Джони Деп

Джони Деп е потвърждение, че интровертите понякога са много креативни, когато искат да скрият своята срамежливост и нежелание да бъдат заобиколени от много непознати. Актьорът няма профили в социалните мрежи и личен мобилен телефон. Макар според някои това с телефона да се дължи на фобия. Деп живя няколко години във Франция главно заради факта, че там не е толкова разпознаваем и е далеч от суматохата и суетата на Холивуд.

Киану Рийвс

Още от началото на неговата кариера на Киану Рийвс му се носи славата на „Интроверт номер едно на Холивуд“. Самият той многократно е казвал, че обича да прекарва времето сам и обикновено се смята за стеснителен и скромен човек.

Лейди Гага

С тези, които не познавам, се държа дистанцирано, включително и в Холивуд. Винаги съм потопена в себе си и се фокусирам върху музиката“, разкрива певицата. В действителност, макар и странно за някои, се смята, че интровертите по-лесно успяват да шокират публиката, отколкото екстровертите. Освен това те знаят, че само те, а не обществеността, могат да оценят своя провал или успеха си.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари