IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джорджина пак бременна, Роналдо става баща за пети път

22 юни 2018 06 40

Брюнетката била в третия месец

Джорджина носи годежен пръстен. Снимка: Reuters

Джорджина носи годежен пръстен. Снимка: Reuters

Голямата звезда на световния футбол – Кристиано Роналдо, жъне успехи не само на Мондиала в Русия, но и в собствената си спалня. Неговата половинка – Джорджина Родригес, призна, че отново е бременна. Слуховете за това тръгнаха през уикенда, когато се появи с впит по нея тоалет на модно събитие, а коремчето ѝ беше очертано.

„Аз съм по средата на третия месец. Карам по-тежка бременност от предишната“, призна Джорджина пред испанското издание на списание Hello.

Това ще е второ дете за Джорджина, след като дари футболиста с дъщеричка в края на миналата година. Малката бе кръстена Алана Мартина. Новото попълнение в семейството ще се появи на бял свят година след нея. Половинката на носителя на „Златната топка“ сподели, че очаква второто си дете в последните месеци на 2018 г.

Кристиано винаги е твърдял, че иска голямо семейство. До момента той изпълнява желанието си, като вече има четири деца, а петото е на път. Първите три са от сурогатни майки.

Междувременно Родригес подкрепя своя любим на стадионите в Москва, а бдителните медии показаха, че на ръката си тя носи годежен пръстен с огромен диамант.

Украшението е на Cartier и струва 615 000 паунда. То е ново в колекцията на бижутерийната къща, която го представи като годежен пръстен, а Джорджина реагира на публикацията в Instagram с много сърчица.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари