IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Черната Златка бързо си намери нов мъж

28 юни 2018 06 00

Плеймейтката смени Миро с татуиран бизнесмен

Снимки: Facebook

Снимки: Facebook

Златка Димитрова набързо е намерила нов мъж, който да замени в постелята й Миро, от когото има дете. Слуховете, че са се разделили видимо ще се окажат верни, тъй като плеймейтката се радва на компанията на бургаския бизнесмен Галин Гочев.

"Близки сме със Злати, да! А колко, това не е ваша работа!", сподели Гочев, цитиран от "България днес".

Двамата се познавали отдавна, като първоначално били само приятели. Първо Галин сложи обща тяхна снимка на профила си в Instagram, а след това и Злати пусна видеа, на които го прегръща страстно. След 12 часа Димитрова изтри публикациите. На някои от тях Димитрова е в откровено интимни пози с младия бизнесмен и изглежда изключително щастлива.

За раздяла с бившия й Мирослав се заговори още в началото на годината. Още тогава близките им споделиха, че отношенията между двамата не вървели. Бизнесменът постоянно пътувал - както у нас, така и извън България. През това време Димитрова е по цял ден сама с бебето. Това допълнително я изнервяло и когато не била с детето, Златка постоянно стояла във фитнеса. Самата Златка не дава лоша дума да се издума за Миро, но е факт, че е изтрила всички общи снимки с него. Гордее се само с Миро-младши, който разхожда сама с майка си или приятелка.

Новият на Димитрова – Галин, се появил съвсем случайно на хоризонта. След като двамата със Златка задълбочили отношенията си, той също скъсал с приятелката си Глория. И неговата работа като на бившия на Златка е свързана с много пътувания, но към него плеймейтката засега е доста по-търпелива.

„Златка поне от март е в Бургас. Често я засичаме да разхожда бебето си. По всичко личи, че любовната й идилия с Мирослав вече е свършила, тъй като тя е напуснала любовното им гнезденце в Банкя. Миро го купи за тях и детето“, споделя близка до Златка Димитрова.

Новият на плеймейтката също не е беден. Финансовото му състояние е доста добро, тъй като има няколко оборотни автомивки, автомонтьор е, кара и мотори. Според близките им единственият, който все още не се е произнесъл в отношенията между Златка и Галин, бил Мирослав. Тепърва ще се разбере какво ще направи той и дали окончателно ще загърби Златка Димитрова.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари