IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пит не търси сериозна връзка. Компенсира с кино

28 юни 2018 10 20

Звездата се снима във филма на Тарантино до Лео ди Каприо

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След като се раздели с Анджелина Джоли, Брад Пит е зорко следен от медиите, за да се види коя ще плени сърцето му.

Сред последните, за които се смяташе, че може да стане новата госпожа Пит бе Нери Оксман, професор от Масачузетския технологичен институт. Приятели на холивудския актьор обаче са твърдо убедени, че в плановете му на този етап не влизат сериозни отношения, съобщи Контактмюзик.

Според източници от обкръжението на 54-годишния Брад Пит той и Нери Оксман официално не са двойка. Причината е, че актьорът не е готов да се впусне в сериозна връзка, тъй като е фокусиран върху кариерата и децата си. Също така красивата професорка освен това ясно показа, че вече има нова любов с милиардер. Тя бе засечена в Париж на тенис турнир в компанията на 52-годишния бизнесмен Бил Екман.

Източник, близък до звездата обясни пред "Ентъртейнмънт тунайт": "Брад е излизал на срещи, но на този етап не планира сериозно обвързване. Фокусът му в момента е насочен към двете най-значими неща в живота му - децата и работата. За него да бъде баща е най-важното задължение. Брад е доволен от сегашното си положение и когато не е ангажиран с работа, се радва на времето, прекарано с децата".

Пит наскоро се завърна в Лос Анджелис, след като прекарaл известно време с шестте си деца в Лондон, където майка им Анджелина Джоли снима новия си филм - продължението на "Злодеида". 

Актьорът също не си губи времето и започна работа по деветия филм на Куентин Тарантино "Имало едно време в Холивуд", където изпълнява една от главните роли, а в продукцията влизат още много звезди като Леонардо ди Каприо, Марго Роби, Дакота Фанинг, Люк Пери и др.

Пит и Джоли се разделиха през 2016 г. след продължил две години брак. След раздялата си холивудските звезди поведоха съдебни спорове за попечителството над трите им осиновени и трите им биологични деца, припомня изданието.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимна ( преди 5 години )
Брат ! ( преди 5 години )
ПИТай си дедавиа и ги мани тие кооббри :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар