IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гари Олдман се сбогува с майка си, Катлин почина на 98 г.

29 юни 2018 09 20

Време е да се сбогуваме, написа той в Инстаграм

Източник: Twitter

Източник: Twitter

Почина майкaта на известния актьoр Гари Олдман - Катлин. Тя си отиде от този свят на 98 години, три месеца след като синът й взе награда за главна мъжка роля на тазгодишните "Оскар"-и. 

Новината бе съобщена в четвъртък, в официалните профили на Олдман и жена му в социалните мрежи Instagram и Twitter. 

"Кей беше жена със страхотен талант и смях, която със своето остроумие караше близките й да се усмихват до последно", пише в съобщението за кончината на Катлин Олдман, която има още две деца освен Гари - Джаклин Уийлес и Морийн Лесли Бас.

"Тя вдъхваше подкрепа, вдъхновение и топлина на своите близки и приятели, и със сигурност ще ни липсва много", продължава то. 

"Ние бяхме големи късметлии да я имаме сред нас, но е време да се сбогуваме. Последните няколко дни бяха доста тежки за нас, но също така същински празник за цял един живот, изпълнен с любов и смях", пишат още близките на Катлин.  

"Майката на Олдман бе заснета от папараци в Лос Анджелис на 16 юни. Тогава изглеждаше добре и се наслаждаваше на разходката си под слънчевите лъчи", пише "Дейли Мейл". 

Припомняме, че Гари Олдман спечели Оскар за образа на Уинстън Чърчил във филма "Най-мрачният час". Качвайки се на сцената, той посвети наградата на своята майка и изтъкна, че тази година тя ще навърши 99 и ще бъде с 9 години по-възрастна от статуетката, която държи в ръцете си. "Сложи чайника мамо, идвам с Оскара вкъщи", каза той. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари