IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фенове тормозят Парис Джексън

4 юли 2018 13 40

Тя прибегна до ограничителна заповед

Instagram

Instagram

Фенове тормозят дъщерята на Майкъл Джексън – Парис. За да се отърве от поредния, който я следи, младото момиче е прибегнало до услугите на съда, за да ѝ издадат ограничителна заповед.

Парис е получила документа в началото на тази седмица. Според него, 23-годишният Никълъс Стивънс не може да припарва до нея до 24 юли тази година.

Причината за издаването на ограничителната заповед е, че фенът чакал дъщерята на Джако пред звукозаписно студио цели 15 часа. След като тя излязла на улицата, той я пресрещнал и ѝ казал, че има пистолет, като споменал, че „до полунощ всичко ще приключи“. Случаят е от 13 юни, а в началото на новия месец той написал в социалната мрежа Туитър, че Парис Джексън е сродната му душа.

Само преди броени дни момичето изпрати своя дядо – Джоузеф Джексън, който почина от рак на панкреаса. Тя пусна трогателна снимка в Instagram, на която държи ръката му в болницата.

Междувременно на 25 юни се навършиха 9 години от смъртта на Майкъл Джексън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари