IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емилия се завърна, посвети песен на Феди

6 юли 2018 13 20

Минаха 40 дни от смъртта на момчето

Източник: Фейсбук

Източник: Фейсбук

Емилия се завърна на сцената с нова балада. След като бе преустановила участията си заради смъртта на сина на годеника ѝ – Феди, тя пусна песен, посветена на момчето. Тя се казва „Завинаги“ и в нея певицата излива мъката по неговата загуба.

„За мен тази песен е повече от специална и беше тежко докато работихме по нея... И винаги ще бъде част от моя действителен живот! Знам, че има много хора, които имат същата съдба и дано слушайки тази песен, сълзите омекотят болката им. Докато имаме сълзи в очите, все още сме хора и все още имаме сърца“, написа тя в социалните мрежи и публикува снимка с любимия ѝ Жорж Башур.

„Никой не знае колко земни дни му остават. Никой не избира сам съдбата си. Малък е този живот. Само Бог знае кога и защо“, пее Емилия в баладата, в чийто клип е облечена изцяло в черно.

Малко след като излезе видеото към песента, певицата благодари на всички близки и приятели, които са били до нея след смъртта на момчето. „Чувствам, че трябва да напиша тези няколко изречения и да благодаря първо на мъжа до мен – най-силният човек, който познавам и се възхищавам! На цялото семейство на Федка, че дадоха съгласието си за тази песен!“, обясни тя.

Само преди броени дни се навършиха 40 дни от загубата на Феди Башур. По този повод Емилия сподели чувствата си със своите фенове. Тя изтъкна във пост във Фейсбук, че за нея момчето е било като син: „Ставам и лягам с мисълта за него, живея със спомените за прекрасното ми момче с най-свободната, спокойна и слънчева душа! Вярвам, че е приключил само земния си път и Бог е решил да го прибере при себе си с друга мисия“.

Емилия, годеникът ѝ Жорж Башур и неговият син катастрофираха на магистрала „Тракия“ в края на месец май. Зад волана е бил 19-годишният младеж, който е пострадал най-сериозно от тримата. Въпреки усилията на лекарите, момчето почина на 27 май.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари