IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария хваща тен на френската Ривиера

9 юли 2018 06 00

Нае стая в емблематичен хотел

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Фолкпевицата Мария замени сцената с плажовете на френската Ривиера, където отдъхва в компанията на дъщеря си и майка си. Тя е отседнала в емблематичния 5-звезден хотел „Ермитаж“, който се намира в непосредствена близост до прочутото казино в Монте Карло и неведнъж е давал подслон на звезди като Ким Кардашян и Енрике Иглесиас, пише „Монитор“.

През последните месеци Мария често пълни куфарите, като това се дължи и на новата ѝ любов. Често отскача до Великобритания, където живее новият ѝ приятел – български бизнесмен с бизнес зад граница.

„Чувствам се много добре, много обичам човека до мен, и това си личи. Той е един изключителен мъж като интелект, много е близък като години до мен, естествено аз изглеждам мъничка и крехка до него. Много е възпитан, от прекрасно семейство е и погледът ни към живота е един и същ, а и той като мен е абсолютен работохолик, така че се допълваме някак“, категорична е Мария.

Връзката им очевидно се задълбочава, тъй като наскоро чаровното миньонче запозна с любимия си и малката Марая.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари