IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елтън Джон и синовете му подкрепиха английските национали

12 юли 2018 11 40

Тримата тъгуват за загубата от Хърватия

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„Давай, Англия“. Това гласи текстът под снимка на сър Елтън Джон, публикувана в социалните мрежи. Известният певец, който е ревностен почитател на английския национален отбор, го подкрепи на полуфинала на Световното първенство по футбол в Русия. За съжаление, любимите футболисти на синовете му загубиха от Хърватия с 2:1.

Хари Кейн е фаворитът на 7-годишния Закъри, докато по-малкият му с две години брат Елая си пада по Джеси Лингард, става ясно от фотоса, пуснат от певеца. На него децата са облечени в екипи на английския национален отбор.

„Толкова са сладки“, „Страхотна снимка, толкова са пораснали“, са част от коментарите.

Елтън Джон все още не е споделил разочарованието си от лошото представяне на англичаните снощи. Иначе той често публикува снимки как гледа мачове с децата и партньора си.

По-рано звездата сподели пред „Mirror“, че родителството го е научило да цени малките неща в живота. По думите му, той предпочита да не ходи на светски събития, за да рисува, гледа телевизия или прави музика с момчетата. „Просто приоритетите ми се промениха. Децата промениха живота ни с Дейвид“, обяснява певецът.

Източник: www.hellomagazine.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари