IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Върви ли към олтара Ася Капчикова?

16 юли 2018 06 10

Плеймейтката щастлива с гаджето си Живко

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Едно откровение на Ася Капчикова засили слуховете, че нейният любим Живко може да я заведе до олтара.

„Обичам те толкова много, ти си моята сродна душа“, разкри сърцето си Ася.

Емоционалното обяснение обаче не е свързано с брак. Бившата изгора на Криско Ася Капчикова отрече все по-упоритите слухове, че стяга сватба с новия си любим Живко и вече дори е избрала сватбената рокля.

„Няма да се омъжвам. Не е истина, но се надявам Живко да е човекът, който един ден ще ми поиска ръката“, заяви плеймейтката, цитирана от „Труд“.

Тя сподели, че не мисли за семейство и деца, но е категорична, че е щастлива и влюбена, като за момента семейството далеч не е на преден план за нея.

Тези дни миньончето за пореден път стана повод за коментари, след като публикува снимка, на която позира чисто гола. Само за часове кадърът обиколи социалните мрежи и предизвика стотици разнопосочни коментари.

Блондинката обаче не се притесни от реакциите на потребителите и заяви, че се грижи за тялото си и полага много труд във фитнес залата. Затова не виждала проблем, че се хвали с резултата в разгорещените кадри.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари