Томас Маркъл все повече се отдалечава от дъщеря си, заради честите му участия в медиите. В началото бащата на херцогинята на Съсекс си направи снимка, за която му платили, след това разказа за отношенията на Меган и Хари в ефира на британски телевизионен канал, а сега даде интервю за The Sun.

Още по темата

В разговор с журналисти Том отбелязва, че силно преживява всичко, случило се с дъщеря му. Според него тя е нещастна от връзката си с Хари.„Мисля, че моята дъщеря е силно уплашена.

Виждам страх в очите и усмивката ѝ. Наблюдавал съм я през годините как се усмихва. Не ми харесва тази Меган, която е станала. Това даже не е роля. Тази усмивка показва болка. Тя плаща твърде висока цена, затова че се е омъжила за принц“, коментира Томас.

Бащата на звездата от сериала „Костюмари“ също заявил, че изобщо не харесва и новия стил на дъщеря му. По негово мнение, Меган е заприличала на героиня от ретро филм.

Покрай подобни медийни участия, Томас Маркъл влоши отношенията си не само със своята дъщеря, но и с кралица Елизабет Втора, която заяви, че не желае да се среща с него.

На него му е забранено да присъства на всички събития с участието на неговата дъщеря и другите членове на кралското семейство.