Джесика Бил бе принудена да закрие заведението си само две години след откриването му. Съпругата на Джъстин Тимбърлейк не е само актриса, но и бизнесмен. През 2016 г. звездата откри собствен ресторант – Au Fudge.
Заведението бе предназначено за семейства с деца, но явно бизнесът не оправда надеждите на Бил. В профила си в Instagram Джесика разказва защо е била принудена да закрие заведението си.
„Тове е едновремено края на една епоха и началото на нова глава за Au Fudge. Ние много се гордеем с мястото, което създадохме за възрастни и деца. В бъдеще ресторантът ще бъде достъпен за частни мероприятия. Следете за новини”.
Закриването на ресторанта бе съпътствано със слухове за финансови проблеми на Джесика Бил. Някои сътрудници на заведенията говорят, че тя още им дължи заплати, пише OK Magazine.
За частни мероприятия актрисата трябваше да плати на сътрудниците си 500 хиляди долара. Скандалът бе потушен, но явно проблемите не са намалели.

Снимка: Instagram














Дядо със счупени ребра след жесток побой от внука си в София
Делото "Сияна": Сарафов иска ревизия на прокуратурата в Плевен
Масови нарушения край речните корита: Държавата започва премахване на незаконни строежи
Amazon пуска конкурент на Starlink
Магнитното поле на Земята издава зловещи звуци: Чуйте как „пее“ нашата планета
Последна среща: Накъде ще поеме 3I/ATLAS след прелитането край Земята
Магнитна буря удря Земята днес, 26 ноември
Джон Стоунс: Вечерта ми бе опетнена
Лоша новина за Лудогорец: Шведски "допинг" за Селта преди мача в Разград
Звезда на Ливърпул: Критиките към нас са основателни
Контузията на Хаусен се оказа по-сериозна
4 малки трика за разширяване на пространството в дома
Трапезата на Андреевден
Зимна мода: 5 пуловера, които ще владеят гардероба
ИГРА: Участвайте и можете да спечелите страхотни награди от "Зоотрополис 2"
Частици от бактерии в мозъка влияят върху съня
Храни с висок гликемичен индекс повишават риска от рак на белия дроб
Защо е важно да се храним бавно?
По колко пъти на ден мигаме и защо това е важно?
Остави коментар